Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Pami

 

INT&FIN&S&N CHPamiPami

Wonder's Snowball (Pami)

b. 23.7.1997

d. 3.12.2010

 

Pami, laumamme johtaja, nukkui pois keuhkofibroosin uuvuttamana 3.12.2010.

Pami muutti elämämme tulleessaan perheeseemme lemmikiksi vuonna 1997. Hän valloitti määrätietoisella, rohkealla mutta rauhallisella olemuksellaan kaikkien sydämet. Sen jälkeen vain westiet olivat niitä oikeita koiria. Pami piti johtajan paikkansa laumassa loppuun asti säilyttäen nuorempien kunnioituksen. Saatuaan 3,5 vuotta sitten elinaikaa vain vuoden, hän taisteli elämänhaluisena ylittäen kaikkien odotukset. Lopulta sairaus vei kuitenkin voiton ja tuli armonunen aika.

Lepää rauhassa, säilyt sydämissämme ikuisesti...

 

Pami, the leader of our pack, died of lung fibrosis 3.12.2010. Pami changed our lives when she arrived to our home in 1997. Since then westies were the only choice for us. Pami was brave, kind and a calm bitch. She will always be in our hearts.

Rest in peace dear friend...

 

 

Sandy

 

SandySandy

INT&FIN&S&N CH

b. 11.08.2000Who's Sundae (Sandy)

d. 26.11.2011

 

Sandy, kennelini kantanarttu, nukkui pois räjähdysmäisesti levinneen syövän uuvuttamana 26.11.2011.

Sandy oli vahva isokokoinen narttu, jonka jälkeläiset ovat jatkaneet emänsä jalanjäljissä menestyen hienosti näyttelyrintamalla. Sandy oli Pamin vastakohta, pentuna oikea ADHD ja aina valmiina miten pitkille lenkeille hyvänsä. Leikkisästi kutsuimme Sandya kovaksi jätkäksi, koska hän oli hieman urosmainen ja raju käytökseltään, mutta aikuistuttuaan kuitenkin tottelevainen vaikka vilkas olikin. Sandya ei risut metsälenkillä haitanneet eikä vesilätäköitä kierrelty. Vauhtia riitti kunnes Sandy sairastui sokeritautiin kahdeksanvuotiaana. Tauti pysyi kuitenkin hallinnassa ruokavaliolla ja lääkityksellä, mutta lopulta meno loppui nisäkasvaimesta levinneeseen syöpään ja tuli aika liittyä idolinsa Pamin seuraan. Sandyn kivut loppuivat sylissäni armonuneen nukahtaen.

Lepää rauhassa, toista kaltaistasi ei tule, säilyt sydämissämme ikuisesti...

 

Sandy, my first bitch for breeding, died of cancer 26.11.2011. Sandy was always full of energy and she loved being on the run. She will always be in our hearts.

Rest in peace dear friend. We will never get another one like You...